Γιατί να μας Eπιλέξετε

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ αποτελεί την Καλύτερη Επιλογή 

Τα κριτήρια της σωστής Επιλογής:

Η επιλογή μιας εταιρίας Συμβούλων και, ιδίως, για Φορολογικά θέματα, είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη, αφού επηρεάζει καθοριστικά τις οικονομικές οντότητες. Λάθη στην τήρηση ή την ερμηνεία των Φορολογικών Νόμων, μπορεί να έχουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες. Αντίθετα, οι καλές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, καθώς και η αποτελεσματική Διαχείριση των Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων, μπορεί να εξοικονομήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, χρήσιμα για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων .

Όμως, με ποια κριτήρια θα πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή, ώστε η επιχείρηση να αποκομίσει τα περισσότερα οικονομικά οφέλη από τη συνεργασία αυτή;

Αρχές και Αξίες

Πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι οι Αρχές και Αξίες. Χωρίς αυτές, οι άνθρωποι γίνονται επικίνδυνοι και ιδιοτελείς και προξενούν κακό. Η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, ο σεβασμός των άλλων, η πραότητα, η εργατικότητα, η δημιουργικότητα και η ικανοποίηση από την τελειότητα των έργων, τα ιδανικά, οι υψηλοί και ευγενείς στόχοι και η προσήλωση σ’ αυτούς, καθώς και η αγωνιστικότητα για την επίτευξή τους, καθορίζουν την εξέλιξη, την πρόοδο και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και  αποτελούν το θεμέλιο λίθο που πάνω του χτίζονται ζωές και κοινωνίες.

Αν συνδυαστούν όλα αυτά τα θετικά στοιχεία με την ευρύτητα πνεύματος, την ποιότητα, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, τη μεγάλη εμπειρία και τη θέληση, αλλά και τη διάθεση προσφοράς και την υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων, τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας καλής, δημιουργικής και στέρεης συνεργασίας.     

10 Λόγοι για να μας Επιλέξετε

Πέρα από την πίστη σ’ αυτές τις Αρχές και Αξίες, το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας συγκροτημένης και σοβαρής εταιρίας Φορολογικών και Οικονομικών Συμβούλων, που αξίζει να επιλεγεί σαν πολύτιμος Συνεργάτης των επιχειρήσεων για τους εξής δέκα λόγους:

  1. Θεωρείται η κορυφαία εταιρία Φορολογικών Συμβούλων της χώρας μας και μία από τις καλύτερες εταιρίες στους τομείς των Υπηρεσιών Οργάνωσης, Λειτουργίας, Ελέγχου και Ανάπτυξης των επιχειρήσεων και, ειδικά, του Λογιστηρίου. Και όπως είναι γνωστό, το καλό όνομα στην αγορά δεν γίνεται τυχαία.
  1. Η Εταιρία μας, από την ίδρυσή της το 1981, ξεχωρίζει με την Ποιότητα, τις Αρχές και τους υψηλούς Στόχους της, που πάντα μας καθοδηγούν και μας κάνουν να διακρινόμαστε στο πεδίο των Υπηρεσιών μας. Δικαίως, λοιπόν, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της παροχής Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε Φορολογικά και Λογιστικά θέματα.
  1. Στηρίζει με απόλυτη επιτυχία τους Πελάτες της με την απαιτούμενη συνέπεια και μαχητικότητα κατά τη διεκδίκηση των συμφερόντων τους.
  1. Είμαστε οι πλέον ειδικοί και διαθέτουμε τεράστια γνώση και εμπειρία στη Διαχείριση των Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων.
  1. Πιστεύουμε στον Άνθρωπο και φροντίζουμε, ώστε οι Συνεργάτες μας να εξελίσσονται διαρκώς μέσα σ’ ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον και να διακρίνονται στον τομέα τους∙ και πάντα να προτάσσουν τις ηθικές και επαγγελματικές τους Αρχές, συνδυασμένες με τις πλούσιες γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία τους.
  1. Το πελατολόγιό μας – μοναδικό για ελληνική επιχείρηση – περιλαμβάνει επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών, με αρκετές να συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιριών, εισηγμένες ή όχι στο Χρηματιστήριο.
  1. Τη διατήρηση των στενών επαγγελματικών σχέσεων με τις Διοικήσεις και τα Στελέχη των πελατών μας.
  1. Το εύρος των αντικειμένων και των κλάδων που έχουμε εργαστεί και γνωρίζουμε καλά, από τις εμπορικές και βιομηχανικές, ως τις ξενοδοχειακές και τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις. 
  1. Μπορούμε να αναλάβουμε Φορολογικές και Λογιστικές υποθέσεις στο εξωτερικό, καθώς και εγκαταστάσεις επιχειρήσεων στην αλλοδαπή, λόγω των συνεργασιών μας με κορυφαίες διεθνείς εταιρίες του κλάδου μας.
  1. Για τα μοναδικά μας Πρότυπα Εργασιών, που η ανάπτυξή τους απαίτησε δέκα χρόνια σκληρής εργασίας και σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ.
error: Content is protected !!
Scroll to Top