Υπηρεσίες Οργάνωσης και Διοίκησης

Μπορούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία σύγχρονων Οργανωτικών και Λειτουργικών Δομών,
επιδρώντας δραστικά στην αύξηση της  αποδοτικότητας των επιχειρήσεων
Οι πλέον ειδικοί Φορολογικοί και
Οικονομικοί Σύμβουλοι
στη σύγχρονη Οργάνωση
και Λειτουργία των Επιχειρήσεων
Εγγυώνται ένα Άριστο Αποτέλεσμα

Οι ραγδαίες αλλαγές του διεθνούς και εσωτερικού οικονομικού περιβάλλοντος δημιουργούν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά και μεγάλους κινδύνους, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις επιχειρήσεις. Γι’ αυτό και απαιτούνται επαρκείς Οργανωτικές Δομές, που να διασφαλίζουν την Αποδοτικότητα, την Ανάπτυξη και την ικανοποιητική Κερδοφορία.

Όμως, αν και είναι γνωστό, ότι  η Οργάνωση των επιχειρήσεων αποτελεί σημαντικό παράγοντα σταθερότητας και εξέλιξης, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα οργανωτικά τους σχήματα διαμορφώνονται τελείως αυθαίρετα, εμπειρικά και υπό το βάρος των λειτουργικών τους αναγκών. Και σχεδόν πάντα, οι προσπάθειές τους στρέφονται στην αύξηση των εσόδων και σπανίως στην Αναδιοργάνωση και τη βελτίωση της αποδοτικότητας, καθώς και στη μείωση των δαπανών, που εξασφαλίζουν το κέρδος με ασφαλέστερο τρόπο και ελάχιστο κόστος.

Όπως έχει επιβεβαιώσει η διεθνής εμπειρία και αποδεικνύεται από τις μεγάλες αποκλίσεις των Δεικτών Δαπανών Προσωπικού και Λειτουργίας μεταξύ ομοειδών επιχειρήσεων, η εξοικονόμηση πόρων από την Αναδιοργάνωση ανέρχεται σχεδόν στο 20% των συνολικών τους δαπανών. Και μόνο αυτό το στοιχείο αρκεί για να καταδείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι Διοικήσεις.

Αν συνειδητοποιηθεί η ανάγκη της σύγχρονης Οργάνωσης και αποδοτικής Λειτουργίας των επιχειρήσεων, η συντριπτική υπεροχή του οφέλους που θα προκύψει από αυτές, έναντι του κόστους που θα απαιτηθεί, και κατανοηθεί ο καταλυτικός ρόλος και η ουσιαστική συμβολή των Συμβούλων στην επίτευξή του Οργανωτικού και Λειτουργικού έργου, τότε μπορεί να υπάρξει, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πάντως, αποτελεί πλέον διοικητική Αρχή, ότι η αποτελεσματική Οργάνωση και Λειτουργία των επιχειρήσεων, το εκπαιδευμένο και αφοσιωμένο Προσωπικό, καθώς και οι άριστοι Σύμβουλοι, είναι το μέγιστο πλεονέκτημα και η πρωταρχική αναγκαιότητα για το παρόν και το μέλλον τους.

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ εργάζονται οι κατάλληλοι Σύμβουλοι, που έχοντας  βαθιά γνώση και μεγάλη εμπειρία, μπορούν να υποστηρίξουν ουσιαστικά τις επιχειρήσεις στην αποδοτική Οργάνωση και Λειτουργία τους.

Oι Υπηρεσίες Οργάνωσης και Διοίκησης αναφέρονται σε θέματα:

  • Οργάνωσης και Λειτουργίας του Λογιστηρίου.
  • Εξαγωγής και Ανάλυσης Οικονομικών Αποτελεσμάτων, Δεικτών και λοιπών Στοιχείων.
  • Ταμειακού Προγραμματισμού.
  • Προϋπολογισμού.
  • Εγκατάστασης και Λειτουργίας Συστημάτων Πληροφορικής.
  • Επιχειρησιακού και Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης επιχειρήσεων.
  • Μελετών Οικονομοτεχνικών – Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας.

Αναλαμβάνουμε
με Επιτυχία
την Οργάνωση και
την Επίβλεψη του Λογιστηρίου σας
και την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
Υψηλού Επιπέδου

Πρόσφατα Άρθρα

error: Content is protected !!
Scroll to Top