Υπηρεσίες ΗR - Εκπαίδευσης

Η επιρροή του ανθρώπινου παράγοντα στην εξέλιξη των επιχειρήσεων είναι καθοριστική, αφού μόνο εκείνες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν
τους καλύτερους Συνεργάτες, διακρίνονται και επιτυγχάνουν τους στόχους τους
Από το 1990 έχουμε
Επιλέξει και Εκπαιδεύσει χιλιάδες στελέχη
των Mεγαλύτερων Eπιχειρήσεων

Στο σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο Οικονομικό περιβάλλον, όπου η Λειτουργία και η Ανάπτυξη των επιχειρήσεων καθίστανται πολύπλοκες υποθέσεις και ο Ανταγωνισμός συνεχώς μεγαλώνει, το Προσωπικό αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους παράγοντες σταθερότητας και Οικονομικής Ανάπτυξης, αφού όλες οι εργασίες εκτέλεσης των διοικητικών αποφάσεων διεξάγονται απ’ αυτό, και ο τρόπος και ο χρόνος διεξαγωγής των εργασιών επιδρά καθοριστικά στο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.

Η επιρροή του ανθρώπινου παράγοντα στην εξέλιξη των επιχειρήσεων είναι καθοριστική. Η εξεύρεση ικανών στελεχών, όμως,  είναι ένα δύσκολο θέμα,  που όσο οι ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένους και αφοσιωμένους ανθρώπους θα μεγαλώνουν, τόσο θα γίνεται δυσκολότερο, μέσα στο διαρκώς εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Και είναι γνωστό, ότι μόνο εκείνες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν τους καλύτερους Συνεργάτες, τους εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας, τους εκπαιδεύουν και τους αξιοποιούν δημιουργικά, διακρίνονται στο χώρο τους και επιτυγχάνουν με ακρίβεια τους στόχους τους.

Η φράση του John Rockefeller  για το Προσωπικό – σοφή και επίκαιρη πάντα – περικλείει όλο το νόημα της αξίας και της σωστής αντιμετώπισής του: «Πάρτε τα όλα όσα έφτιαξα. Δώστε μου μόνο το Προσωπικό και την Οργάνωση, να σας ξαναφτιάξω τα ίδια»! Το Ανθρώπινο Δυναμικό δίνει τον πλούτο στις επιχειρήσεις, αρκεί η Διοίκηση να το διαχειριστεί σωστά, να το εκπαιδεύσει και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ, μετά από αρκετές δεκαετίες συνεργασίας με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, διαθέτει τους κορυφαίους Συμβούλους με την ευρεία γνώση και την αναγκαία εμπειρία, που μπορούν να Οργανώσουν μια επιχείρηση και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της Στρατηγικής της και στον προσδιορισμό των θέσεων εργασίας και των ειδικών χαρακτηριστικών τους, μέσα σε ένα ολοκληρωμένο Οργανόγραμμα. Και, επιπλέον, να Επιλέξουν τους κατάλληλους Ανθρώπους, να τους Εκπαιδεύσουν και να τους βοηθήσουν να ενσωματωθούν στο Λειτουργικό Επιχειρησιακό της Σχήμα, ώστε αυτοί να αποτελέσουν το μοχλό Ανάπτυξης μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

«Πάρτε τα όλα όσα έφτιαξα. Δώστε μου μόνο το προσωπικό και την οργάνωση να σας ξαναφτιάξω τα ίδια».
John D.Rockefeller

Πρόσφατα Άρθρα

error: Content is protected !!
Scroll to Top