Η θέση μας στην Αγορά

Η Εταιρία μας, μετά από αρκετές δεκαετίες δραστηριοποίησης στο χώρο
των επιχειρήσεων, κατέχει μια εξέχουσα θέση μεταξύ των εταιριών του κλάδου των Φορολογικών, Λογιστικών, Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό, το μέγεθος και την ποιότητα του πελατολογίου της.

Μεταξύ των πελατών μας περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της xώρας μας – με κύκλο εργασιών δισεκατομμυρίων ευρώ -,  αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν χρήση των  εξειδικευμένων γνώσεων και των πολύτιμων εμπειριών που διαθέτουμε, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ θεωρείται η κορυφαία Εταιρία Φορολογικών Συμβούλων στη χώρα μας, με μακρά ιστορία και μοναδικές επιτυχίες στη Διαχείριση Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων τεραστίων διαστάσεων σε αξία και κρισιμότητα. Και, παράλληλα, έχει μια αποδεδειγμένη προσφορά στην προάσπιση των συμφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου, με συνεχή αρθρογραφία των Συνεργατών του στα εγκυρότερα οικονομικά έντυπα, τις συχνές παρουσίες τους στα σημαντικότερα κανάλια τηλεόρασης και τις καίριες παρεμβάσεις τους στους αρμόδιους φορείς για τη θέσπιση ή αλλαγή καθοριστικών Φορολογικών Διατάξεων.

Η συνεργασία με μερικές από τις μεγαλύτερες Εταιρίες της χώρας μας, αποτελεί ύψιστη τιμή και δικαίωση για μας.

Ήμασταν οι μοναδικοί που αναδείξαμε και προβάλαμε την περίοδο της πανδημίας την παράλειψη Φορολογικής Διάταξης που θα απάλλασσε από τη  Φορολογία Εισοδήματος τα ποσά της χορηγούμενης έκπτωσης 25%, λόγω έγκαιρης καταβολής των Φορολογικών Υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Στις 12/06/2020, δημοσιεύσαμε άρθρο στην έγκριτη οικονομική εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» με τίτλο «Η χορηγηθείσα έκπτωση 25% θεωρείται εισόδημα» και θέμα την ανάγκη ρύθμισης του σοβαρού αυτού ζητήματος και απαλλαγής των ποσών των χορηγούμενων εκπτώσεων από τη φορολόγηση.

Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών αριθμ. 2207/24-12-2020

Στις 24/12/2022, κάνοντας αποδεκτή την πρότασή μας, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την υπ. αριθμ. 2207/24-12-2020 Εγκύκλιο που τακτοποιούσε το θέμα, δίνοντας μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις ολόκληρης της χώρας, συνολικού ποσού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών αριθμ. 2207/24-12-2020

Η χορηγηθείσα έκπτωση 25% θεωρείται εισόδημα

error: Content is protected !!
Scroll to Top