Καριέρα στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ

Καριέρα στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ πιστεύουμε στους ανθρώπους και στον τεράστιο ρόλο τους στην εξέλιξη των επιχειρήσεων και των κοινωνιών. Επιχειρήσεις και κοινωνίες που διακρίνονται και ευημερούν, είναι εκείνες που διαθέτουν καλούς και εκπαιδευμένους εργαζόμενους και πολίτες.

Η επιχείρηση είναι ένα οργανωμένο σύνολο ανθρώπων που εργάζονται συστηματικά για την παραγωγή πλούτου. Και όσο πιο μορφωμένους, συγκροτημένους, ευσυνείδητους και εργατικούς εργαζόμενους διαθέτει, τόσο περισσότερο αρμονικά λειτουργεί και επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα.

Συγχρόνως, όμως, η ίδια η επιχείρηση, είναι και τόπος εκπαίδευσης και προσφοράς παιδείας, αφού οι Αρχές και οι Αξίες της διαχέονται στους ανθρώπους της και απ’ αυτούς σε άλλους ανθρώπους του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντός τους. Η Διοίκηση, τα στελέχη, οι εργαζόμενοι, επιδρούν καταλυτικά στην καλή λειτουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και, ταυτοχρόνως, το Προσωπικό διαπαιδαγωγείται μέσα στον παραγωγικό αυτό χώρο.

Και αυτός είναι ο κοινωνικός ρόλος των επιχειρήσεων, πέραν του οικονομικού, αφού επιδρούν καταλυτικά στη διαμόρφωση και τη ζωή των εργαζομένων και, κατά συνέπεια, των κοινωνιών, μέσω της δικής τους επίδρασης και επιρροής.

Αν δε δούμε αυτή την αλληλένδετη σχέση επιχείρησης – εργαζομένου με το πνεύμα αυτό, τότε απέχουμε πολύ από το σύγχρονο τρόπο σκέψης και τη δημιουργική αντίληψη εξέλιξης των ανθρώπων και των κοινωνικών μέσω της εργασίας.

Η πορεία προς την Επιτυχία

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ υπήρξε πρωτοπόρο και δημιουργικό από την ίδρυσή του, το 1981, και στηρίχτηκε σε Αρχές και Αξίες που θέτουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και μεριμνούν αδιάλειπτα για την εξέλιξη και την πρόοδό του. Με τους Συνεργάτες μας πορευτήκαμε μαζί από την αρχή, με αυτούς επιτύχαμε την εκπλήρωση των στόχων μας και μ’ αυτούς θέσαμε τους νέους και πιο φιλόδοξους επαγγελματικούς μας στόχους, μέσα σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται ραγδαία και σε παρασύρει να τρέξεις κι εσύ, αν θέλεις να βρίσκεσαι πάντα μεταξύ των πρώτων.

Ο σεβασμός στους άλλους, η αγάπη για τους εργαζόμενους και η σκέψη για την επαγγελματική τους εξέλιξη και την καλυτέρευση της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής, η καλλιέργεια και η εμπέδωση της συνεργατικότητας, η διαρκής επιμόρφωση και η τήρηση των ηθικών και επαγγελματικών Αρχών και Αξιών, μας καθιέρωσε σαν Εταιρία που σέβεται απόλυτα τους Συνεργάτες και τους Πελάτες της. Και η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η εμπιστευτικότητα, η ποιότητα, η συνέπεια, η ενσυναίσθηση και η ευθύνη ταυτίστηκαν με την Εταιρία μας στο χώρο των Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών.

Το μεγάλο μας όραμα είναι να προσελκύσουμε τους καλύτερους Συνεργάτες και μαζί μ’ αυτούς να πάμε ψηλά, υλοποιώντας τις βλέψεις μας προς όφελος όλων.

Αν συμπίπτουν οι αντιλήψεις μας για τον κοινωνικό ρόλο της εργασίας, την δημιουργικότητα και την αποδοτικότητα, καθώς και την αποκόμιση οφέλους από την εξέλιξη αυτή, τότε είστε ένας άνθρωπος που ταιριάζει μ’ εμάς και μπορούμε μαζί να κάνουμε θαύματα.

error: Content is protected !!
Scroll to Top