Φορολογία Ατομικών Επιχειρήσεων - Φυσικών Προσώπων

Οι Φορολογικοί μας Σύμβουλοι μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν το Φορολογικό Πλάνο των επιχειρήσεων και να αντιμετωπίσουν
με επιτυχία τους Φορολογικούς Ελέγχους.

Οι Διατάξεις που διέπουν τη Φορολογία των Ατομικών Επιχειρήσεων και των Φυσικών Προσώπων είναι πολύπλοκες, αλλάζουν διαρκώς και αφορούν στη Φορολογία Εισοδημάτων – εσωτερικού και εξωτερικού – από Επιχειρήσεις, Ακίνητα, Ελευθέρια Επαγγέλματα, Μισθούς, Αμοιβές, Συμμετοχές σε Εταιρίες, Τόκους, Μετοχές, Αποζημιώσεις κ.λπ.. Και επιπλέον, συνδέονται με τη Φορολόγηση των Ακινήτων, των Αυτοκινήτων, των Μεταβιβάσεων Περιουσιακών Στοιχείων, των Δωρεών, Γονικών Παροχών και Κληρονομιών, της Αγοράς και Πώλησης Περιουσιακών Στοιχείων, αλλά και Τεκμηρίων Διαβίωσης και Απόκτησης Εμπράγματων Στοιχείων.

Η σωστή αντιμετώπιση των προαναφερόμενων θεμάτων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία, που μόνο ειδικοί Σύμβουλοι μπορούν να διαθέτουν. Διαφορετικά, είναι βέβαιο, ότι θα προκύψουν παραβάσεις νόμων με τις ανάλογες επιπτώσεις.

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ εργάζονται οι κορυφαίοι Φορολογικοί Σύμβουλοι, που μπορούν να Σχεδιάσουν και να Υλοποιήσουν το Φορολογικό Πλάνο και να Αντιμετωπίσουν τις δύσκολες Φορολογικές Υποθέσεις και τους Φορολογικούς Ελέγχους των Ατομικών Επιχειρήσεων και των Φυσικών Προσώπων. Κι ακόμα, να Συμβουλέψουν σωστά, αφενός για ν’ αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις που κοστίζουν ακριβά, αφετέρου για ν’ Αξιοποιηθούν οι Νόμοι που θα δώσουν σημαντικά οφέλη στους δικαιούχους, με νόμιμο τρόπο. Η προφανής δυσκολία Διαχείρισης και η κρισιμότητα των θεμάτων αυτών, σε συνδυασμό με τα αδιαμφισβήτητα οφέλη που προσφέρουν οι ειδικοί Φορολογικοί Σύμβουλοι, καθιστούν την παρουσία τους τελείως απαραίτητη.

Οι Υπηρεσίες Φορολογίας Ατομικών Επιχειρήσεων – Φυσικών Προσώπων περιλαμβάνουν:

  • Συμβουλευτικές Φορολογικές Υπηρεσίες
  • Σχεδιασμό και Υλοποίηση Φορολογικού Πλάνου
  • Φορολογικές Δηλώσεις
  • Διαχείριση Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων
  • Προσφυγές στα Διοικητικά Δικαστήρια

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top