Οργάνωση των Υπηρεσιών Ταμειακού Προγραμματισμού, Προϋπολογισμού και Business Plan

Μπορούμε να φανούμε πολύτιμοι Σύμβουλοι των Διοικήσεων για τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο στάδιο Οργάνωσης και Λειτουργίας των επιχειρήσεων

Ο Προγραμματισμός των Ταμειακών Ροών – εισροών και εκροών – εξασφαλίζει την ισορροπία και τη λειτουργική αρμονία των επιχειρηματικών κινήσεων και αποφέρει το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.

Ο Προϋπολογισμός σημαίνει τη διαδικασία και τη δυνατότητα Πρόβλεψης του Οικονομικού Αποτελέσματος, και προϋποθέτει τη συνεργασία της Διοίκησης και των Στελεχών για τον καθορισμό των Στόχων Ανάπτυξης, καθώς και τη διενέργεια όλων των απαραίτητων εργασιών, μα και την εσωτερική πειθαρχία και τις επιβεβλημένες δεσμεύσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες Προβλέψεις.

Είναι σημαντικό να προϋπολογίζονται τα Έσοδα, τα Έξοδα και το Οικονομικό Αποτέλεσμα του επόμενου έτους και να κινούνται αυστηρά μέσα στα καθορισμένα πλαίσια. Όμως, αυτό απαιτεί γνώση των Διαδικασιών Σύνταξης ενός υλοποιήσιμου Προϋπολογισμού και Εκπαίδευση των Στελεχών και των Εργαζομένων για τη συστράτευση, τον συγχρονισμό και την εκτέλεσή του, με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Ενισχυτικά και συλλειτουργικά με τον Ταμειακό Προγραμματισμό και τον Προϋπολογισμό, το Business Plan συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή Λειτουργία και την Ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Είναι πολύ χρήσιμο να έχουν καθοριστεί με σαφήνεια τα στάδια Ανάπτυξης και να είναι προτεραιοποιημένα και κοστολογημένα, και με τις συγκεκριμένες προσδοκώμενες αποδόσεις.

Όμως, όλα αυτά για να γίνουν, απαιτούνται ειδικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία, καθώς και εμπεριστατωμένη Σύνταξη του Business Plan, ώστε να είναι ρεαλιστικό, να οριοθετούνται ευκρινώς τα στάδια υλοποίησής του, καθώς και οι φορείς διενέργειας των εργασιών και εκτέλεσης των συγκεκριμένων έργων.

Η λειτουργία του Ταμειακού Προγραμματισμού, του Προϋπολογισμού και του Business Plan αποτελεί πολύτιμο μηχανισμό αποτελεσματικής Διοίκησης και ενίσχυσης της Αποδοτικότητας και της Κερδοφορίας των επιχειρήσεων και συμβάλλει δυναμικά στην εξέλιξη και στην ισχυροποίηση της Χρηματοοικονομικής τους βάσης.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ, πιστό στη δημιουργική προσπάθεια των επιχειρήσεων και με εξαιρετική διαδρομή στην παροχή εξειδικευμένων Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διαθέτει τους Συνεργάτες που, με τις εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρίες τους, μπορούν να σταθούν πολύτιμοι Σύμβουλοι κοντά στις Διοικήσεις και στα Στελέχη των οικονομικών οντοτήτων, και να συνεργαστούν με αυτούς για τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο στάδιο Οργάνωσης και Λειτουργίας τους. 

error: Content is protected !!
Scroll to Top