Ένταξη Επενδύσεων σε Αναπτυξιακούς Νόμους και Προγράμματα ΕΣΠΑ

Παρέχουμε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την αξιοποίηση των ευκαιριών Επιχορήγησης των επενδύσεων από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Ο Προγραμματισμός των αναγκαίων Επενδύσεων συνδέεται με τους επιχειρησιακούς Στόχους και το Χρόνο υλοποίησής τους. Η εξασφάλιση των αναγκαίων Οικονομικών πόρων και η προσπάθεια μείωσης τους Κόστους πραγματοποίησής τους, παραπέμπει ευθέως στην Αξιοποίηση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων που παρέχουν οι Αναπτυξιακοί Νόμοι, καθώς και τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ενίσχυσης της Ανάπτυξης.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την Επιχορήγηση των Επενδυτικών Προγραμμάτων, που, σε αρκετές περιπτώσεις, αυτή κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, που επιτρέπουν την αύξηση των επενδύσεων και την αξιοποίηση των  αναπτυξιακών δυνατοτήτων των επιχειρήσεων.

Η υποβολή των Επενδύσεων σε Αναπτυξιακούς Νόμους και σε Προγράμματα  του ΕΣΠΑ ή άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, απαιτεί την παρουσία ειδικών Συμβούλων, που αφενός να γνωρίζουν άριστα τις Διατάξεις των Νόμων αυτών και τα θέματα Σύνταξης, Υποβολής των Φακέλων, Έγκρισης και Ελέγχου των απαραίτητων Στοιχείων Υλοποίησης των συγκεκριμένων Επενδύσεων, και αφετέρου να μπορούν να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό Χρηματοδοτικό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρόνο.

Οι Οικονομικοί Σύμβουλοι του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ, γνώστες και έμπειροι  στα θέματα των Αναπτυξιακών Νόμων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, μπορούν να συνεισφέρουν αρκετά και να δώσουν σημαντική υποστήριξη στις Διοικήσεις των επιχειρήσεων, ενισχύοντας τις Οικονομικές και Επενδυτικές τους δυνατότητες.
error: Content is protected !!
Scroll to Top