Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη Μορφή Εταιριών

Η Μορφή των Εταιριών συνδέεται με τον αριθμό και τις σχέσεις των Εταίρων και διαφοροποιεί την ευθύνη τους και τον τρόπο Φορολόγησης
των Κερδών τους  

Η Μορφή των Εταιριών συνδέεται με τον αριθμό και τις σχέσεις των Εταίρων, τους στόχους και το μέγεθος των επιχειρήσεων, καθώς και το ύψος των Καθαρών Κερδών και τη Διάθεσή τους. Ο Τύπος των Εταιριών διαφοροποιεί τον τρόπο Φορολόγησης των Κερδών και εξοικονομεί αρκετούς πόρους, τελείως νομότυπα. Επίσης, ανάλογα με τη Μορφή της Εταιρίας, διαφέρει η ευθύνη των Εταίρων έναντι του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Οργανισμών και των Τρίτων, καθώς και οι δυνατότητες Μεταβίβασης των Συμμετοχών και των Περιουσιακών Στοιχείων της Εταιρίας στους Εταίρους.

Όλα αυτά τα θέματα που ανακύπτουν κατά την πορεία των εταιρικών εργασιών και την αλλαγή των οικονομικών και προσωπικών συνθηκών, καθώς και των διαθέσεων των Εταίρων, μπορούν να βρουν τις καλύτερες δυνατές και συμφέρουσες λύσεις, εάν μελετηθούν από ειδικούς Συμβούλους που διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και την ανάλογη εμπειρία.

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ εργάζονται οι κορυφαίοι Φορολογικοί και Οικονομικοί Σύμβουλοι που μπορούν να βοηθήσουν τις Εταιρίες, τις Ατομικές Επιχειρήσεις και τα Φυσικά Πρόσωπα να επωφεληθούν σημαντικά από τους ισχύοντες Φορολογικούς Νόμους και να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα και χρόνο.

Οι κορυφαίοι Φορολογικοί - Οικονομικοί και Νομικοί Σύμβουλοι σας συμβουλεύουν σε θέματα:

• Φορολογικά και Εργατικά
• Κοστολόγησης και Οικονομικής ανάλυσης
• Προϋπολογισμού και Ταμειακού Προγραμματισμού
• Επιλογής και Αξιολόγησης Προσωπικού
• Ιδρύσεων, Μετατροπών και Συγχωνεύσεων Επιχειρήσεων
• Οργάνωσης, Στρατηγικής και Ανάπτυξης

error: Content is protected !!
Scroll to Top