Υπηρεσίες Εκκαθάρισης Επιχειρήσεων

Οι Σύμβουλοι μας μπορούν να μελετήσουν και να αποφανθούν για την αναγκαιότητα της Εκκαθάρισης ή της συνέχισης των εργασιών της επιχείρησης
Η Εκκαθάριση μιας επιχείρησης απαιτεί, πριν απ’ όλα, την εκτίμηση της Οικονομικής και Διοικητικής της κατάστασης και την αναγκαιότητα της Λύσης και Εκκαθάρισής της.

Σε αρκετές περιπτώσεις, επιβάλλεται η Λύση και Εκκαθάριση των επιχειρήσεων, σαν αποτελεσματικός τρόπος διευθέτησης των Υποχρεώσεών τους και διαφύλαξης των συμφερόντων των Φυσικών Προσώπων – επιχειρηματιών και Εταίρων -. Όμως, υπάρχουν και επιχειρήσεις που, αν μελετηθούν τα προβλήματά τους, ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και γίνουν οι ενδεδειγμένες ενέργειες, μπορούν να σωθούν, να Αναδιοργανωθούν και να συνεχίσουν τη Λειτουργία τους σε νέες συνθήκες και με ευνοϊκότερες προοπτικές.

Η Μελέτη των Οικονομικών Στοιχείων των επιχειρήσεων αυτών θα δείξει το σωστό δρόμο και οι Διοικήσεις τους θα τον ακολουθήσουν, αφού προηγουμένως οι ειδικοί Μελετήσουν και Αποφανθούν για τις πιο συμφέρουσες λύσεις, της ίδιας της οικονομικής οντότητας,  των Διοικούντων και των συμμετεχόντων σ’ αυτή.

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ εργάζονται οι πιο κατάλληλοι Φορολογικοί και Οικονομικοί Σύμβουλοι, που μπορούν να Μελετήσουν και να Αναλύσουν τα Οικονομικά Στοιχεία των προβληματικών επιχειρήσεων και να προτείνουν τις καλύτερες Λύσεις, για την Εκκαθάριση ή τη συνέχιση των εργασιών τους και τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Οι Υπηρεσίες Εκκαθάρισης Επιχειρήσεων είναι οι εξής:
  • Κλείσιμο του Ισολογισμού Εκκαθάρισης.
  • Ρευστοποίηση των Στοιχείων και Είσπραξη των Απαιτήσεων του Ενεργητικού.
  • Εξόφληση των Υποχρεώσεων του Παθητικού.
  • Σύνταξη των Πρακτικών των Διοικητικών Οργάνων.
  • Εξαγωγή του Αποτελέσματος Εκκαθάρισης και Υποβολή Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος, με την καταβολή των αναλογούντων Φόρων.
  • Διανομή του Καθαρού Αποτελέσματος στους Εταίρους.
error: Content is protected !!
Scroll to Top