Υπηρεσίες Φορολογικών Υποθέσεων και Προσφυγών

Για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών, λαθών και παραλείψεων, απαιτείται η σωστή και υπεύθυνη Διαχείριση των Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων

Πολλές φορές, από άγνοια ή κακούς χειρισμούς, δεν αντιμετωπίζονται σωστά  οι Φορολογικές Υποθέσεις των Νομικών Προσώπων, των Ατομικών Επιχειρήσεων και των Φυσικών Προσώπων, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται δυσανάλογα οικονομικά ή να οδηγούνται σε αδιέξοδο. Η λανθασμένη Διαχείριση των Φορολογικών Ελέγχων, οι αναποτελεσματικές επαφές με τις Διοικήσεις και το Προσωπικό των Φορολογικών Αρχών, η υποτίμηση του κινδύνου λόγω έλλειψης γνώσεων και ελλιπούς συνείδησης της πολυπλοκότητας και της έκτασης των προβλημάτων, η αδικαιολόγητη παραμέληση σοβαρών Υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και μια σειρά άλλων αιτιών και παραγόντων, οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με απρόσμενες και βαριές Οικονομικές και Διοικητικές συνέπειες.

Για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών, λαθών και παραλείψεων, απαιτείται, πρωτίστως, η σωστή και υπεύθυνη Διαχείριση των Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων, καθώς και η Προσφυγή στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) ή στα Διοικητικά Δικαστήρια, εφόσον δεν επέλθει Συμβιβασμός και προκειμένου να διεκδικηθεί το δίκαιο των Φορολογουμένων.

Όμως, η επιτυχής Διαχείριση των κρίσιμων Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων και η Προσφυγή στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) ή στα Διοικητικά Δικαστήρια, απαιτούν βαθιά γνώση των Φορολογικών Νόμων και των διαδικαστικών Κανόνων, καθώς και μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των Φορολογικών Οργάνων και στη λειτουργία των αρμόδιων Αρχών. Η ανάληψη χειρισμού και διεκπεραίωσης των Φορολογικών Υποθέσεων και Ελέγχων από άριστους επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα της θετικής έκβασής τους.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ διαθέτει, αποδεδειγμένα, τους κορυφαίους Φορολογικούς Συμβούλους, που μπορούν να Διαχειριστούν, με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, τις σοβαρότερες Φορολογικές Υποθέσεις και τους δυσκολότερους Φορολογικούς Ελέγχους.
error: Content is protected !!
Scroll to Top