Εγκατάσταση και Λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής

Με τις Συμβουλευτικές μας Υπηρεσίες συμβάλλουμε καθοριστικά στη σωστή Επιλογή, τη διαμόρφωση του Κόστους αγοράς και εγκατάστασης και στην αξιοποίηση των Πληροφοριακών Συστημάτων

Οι τεράστιες ανάγκες πληροφόρησης που δημιουργεί το παγκόσμιο και διαρκώς εξελισσόμενο οικονομικό περιβάλλον, επιβάλλουν την εφαρμογή και την αποδοτική λειτουργία σύγχρονων Συστημάτων Πληροφορικής. Οι τεχνολογίες αυτές βοηθούν τις επιχειρήσεις στην καλύτερη Οργάνωση και Λειτουργία τους, στον αυτοματισμό εκτέλεσης των εργασιών και, συνεπώς, στη μείωση του κόστους υπηρεσιών και προϊόντων, καθώς και στη συγκέντρωση και την αξιοποίηση της Πληροφορίας, κάτι που αποτελεί ουσιώδες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σημαντικότατο εργαλείο Διοίκησης και Ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Η σωστή Επιλογή, το Κόστος αγοράς και εγκατάστασης των Πληροφοριακών Συστημάτων, η συνδεσιμότητα και η διαλειτουργικότητα με τα άλλα Συστήματα Πληροφορικής, καθώς και η αξιοποίηση και η ένταξή τους σε ένα γενικότερο Στρατηγικό και Οικονομικό Σχεδιασμό της επιχείρησης, εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα και αποτελούν μέγιστο παράγοντα Οργάνωσης, αποδοτικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης.

Αυτό, όμως, για να επιτευχθεί και να προσδώσει τη μέγιστη προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση, πέρα από τη βούληση των Διοικούντων, απαιτεί και τη σύμπραξη ειδικών Συμβούλων που να γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο και την αγορά, καθώς και τη λειτουργία των επιχειρήσεων, ώστε να προτείνουν την εγκατάσταση των κατάλληλων Πληροφοριακών Συστημάτων και να εξασφαλίσουν την πληρέστερη αξιοποίησή τους. Ο ρόλος των Συμβούλων αυτών γίνεται περισσότερο κατανοητός, αν λάβουμε υπόψη, ότι στη χώρα μας τα Μηχανογραφικά Προγράμματα ERP αξιοποιούνται μόνο κατά 20%. Ενώ, αν ο Τεχνολογικός Εξοπλισμός – Hardware και Software – είναι ο κατάλληλος και αξιοποιείται επαρκώς, τότε επιτυγχάνεται δραστική μείωση του κόστους και δημιουργία σημαντικής προστιθέμενης αξίας.

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ εργάζονται οι πλέον ειδικοί Σύμβουλοι που διαθέτουν μεγάλη γνώση και εμπειρία και μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην πρόταση Αγοράς, Εγκατάστασης και Λειτουργίας των Πληροφοριακών Συστημάτων. Επίσης, στον Όμιλο του ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΑΡΙΑΝΟΥ λειτουργεί Εταιρία Πληροφορικής για τη δημιουργία εξειδικευμένων έργων, σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, με σημαντική παρουσία στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα.

Οι Υπηρεσίες Εγκατάστασης και Λειτουργίας Συστημάτων Πληροφορικής περιλαμβάνουν:

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που αναφέρονται:
  • Στην καλύτερη Οργάνωση και Αξιοποίηση του υπάρχοντος Συστήματος Πληροφορικής, καθώς και στη βελτίωσή του με νέα Προγράμματα και την ένταξη του σε ένα ομογενές και ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Περιβάλλον, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη συνδεσιμότητα μεταξύ των επιμέρους Προγραμμάτων και ο πληρέστερος αυτοματισμός του.
  • Στην Προμήθεια, Εγκατάσταση, Λειτουργία και πλήρη Αξιοποίηση του Συστήματος Πληροφορικής, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, καθώς και στην ένταξή του στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της.
  • Στην Παραμετροποίηση των ειδικών Προγραμμάτων και ιδίως της Κοστολόγησης και της εξαγωγής των Οικονομικών Καταστάσεων, Αποτελεσμάτων, Δεικτών και λοιπών Στοιχείων πληροφόρησης.
  • Στη Διαχείριση και τον Έλεγχο της Πληροφορίας, ώστε αυτή να χρησιμεύει στη λήψη των Διοικητικών αποφάσεων και να πληροί τους κανόνες συμμόρφωσης με τις κείμενες Διατάξεις.
  • Στην Αξιολόγηση, Εκπαίδευση και Επιλογή του Προσωπικού και τον Καταμερισμό των εργασιών του.
Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδιασμού που αναφέρεται:
  • Στη Μελέτη και Πρόταση σχεδίου Αξιοποίησης της Πληροφορίας και ένταξης του Πληροφοριακού Συστήματος στο γενικότερο Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, ώστε αυτό να εναρμονίζεται και να αξιοποιείται πλήρως, όντας σύννομο με τις κανονιστικές Διατάξεις και επαρκές στη διαχείριση κινδύνων, αλλά και παραγωγικό, προκειμένου να αποφέρει τη μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και να συμβάλλει στην επίτευξη των αναπτυξιακών της στόχων.
Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής που αναφέρονται:
  • Στην Ανάληψη του Project Management της Προμήθειας, Εγκατάστασης, Λειτουργίας και πλήρους Αξιοποίησης του Συστήματος Πληροφορικής – ολόκληρου του έργου ή μέρους αυτού -, σε συνάρτηση και σύμφωνα με το γενικότερο Στρατηγικό Σχεδιασμό της επιχείρησης.
  • Στην Οργάνωση συστήματος παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου με συνεχείς Ελέγχους και Αξιολογήσεις έως την ολοκλήρωσή του, και στην Πιστοποίηση της πλήρους απόδοσής του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.
  • Στην Εκπαίδευση Προσωπικού στις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης και στις δυνατότητες του Συστήματος Πληροφορικής, ώστε αυτό να αποδίδει στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων του.
error: Content is protected !!
Scroll to Top